W H A T IS L O V E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

welcome DECEMBER =)

hello-II kopi plus milo ! apo kabo? harap-II sihat lah ye.
ye la skunk nie kan cuaca tak berapa nak stabil. kejap hujan kejap panas .
kalo yang banjir 2 jalan nak main banjir sorang aje, ajak aku same. dah la xpernah
main banjir. haha . :: [P][E][A][C][E] ::

see the tittle =)) soe la terlamabat post. haha. postman busy la. haha. alaa.
bukan ye lama pon, baru aje kowt masuk DECEMBER =)


bulan December nie sangat lah ditunggu-II oleh PMR's candidates 2011 macam aku =)). 
yupz, bulan nie lah keluar result nye. so dalam bulan ni gak lah yang akan mentukan ape 
yang kamiorang dapat lepas berhempas pulas jawab exam mase bulan October dulu.
bulan nie gak lah kite dapat merasa saat-II terakhir untuk taon nie. ye la. mcam budak-II PMR,
dalam bulan nie kitaorang still Form 3, menengah rendah tapi naik aje sekolah bulan January nanti
sume akan jadi Form 4 terus jadi menengah atas =). betul kah semua itu??
terasa macam mimpi plakk. haha. kejap aje dah nak jadi DEWASA.!! OMG !!
kene belajar subject baru macam fizik, kimia, add math [ paling digemari xsukai oleh kebanyakkan murid -_-''] and etc. ayoyo~ buleh bawak ke aku nie? BI pon terkontang kanting lagi. 

#tarikh itu aku xtao lah betul ke x, aku dapat tao dari **** . haha~ die yang cakap cam 2. =))

tapi cakap result nak keluar nie, kebanyakkan budak-II PMR nie sume ye YAKIN-II belaka.
sume ye rasa akan dapat 8A/9A because dorang memang tersangat excited !
mane tak ye. baru aje abez exam suda kalot tanya bila result akan keluar?! ayoyo~
tapi bila cakap result akan keluar xlame agy macam-II akan dibalas . contoh ::

  • ha?! result keluar 16.12 ? bia betul? awal gila. mao luruh jantung aku . lao xdapat 8A mampos lah aku. #uit ! nie ayat kau la ***a
  • ish dorang kata result keluar 14.12 ! bapak ur awal ye. kalau aku xdapat 8A mao ye aku lari rumah. cam ne nie??! # nie ayat dak fB =)
ape-II lah kan??! just aku harap yang aku dapat 8A gak !! >.< mao ye x. kalau xdapat 8A mcam mane nak pindah sekolah ke MRSM [ aku mane mintak MRSM] SBp !!! 2 aje satu-satunya sekolah yang aku mohon. haha. aku nak masuk SBP !!! ye larh, sume member aku pakat nak masuk Teknik lah, Mahad la [ sape member aku yang mohon erk?? reka citer =p ]
jadi disini aku mohon korang pon turut doakan aku ye ! doakan aku dapat result yang GEMPAK ! alah, senang story 8A lah ! haha. Plus masuk SBP tao!! 
aku doakan kepada SEMUA PMR'S CANDIDATES 2011 akan dapat result yang korang idam-IIkan uke ?! 
jangan sedih tao kalau xdapat ape yang korang nak ! 2 pesanan aku. jangan ade plak yang failed nak bunuh diri ! nie PMr aje lah. nanti SPm kaci yang POWER !! haha. #aku pesan kat orang, takot nanti aku yang jadi GILA coz xdapat 8A !! haha. TAK-II ! aku mesti kene dapat 8A !
uke lah. sampai sini aje aku mengarot uke,?! lain kali kalau aku ade  idea aku update lagi =))

p/s : sorry lao ade ayat aku yang wat korang terasa, aku xbermaksud pon =))
  • sorry gak kalau ayat aku kurang difahami, ye lah. ayat kanak-II ribena yang baru nak masuk satu enam. so paham-II lah ye =))
adios !! sampai ketemu !! =))

Written by me at 5:18 PM | 2 Alien{s}